| 10 most  stupid questions people usually ask in obvious situations.  
 1. At  the movies: When you meet acquaintances/friends...
 Stupid Question:-
 Hey, what are you  doing here?
 Answer:-
 Dont  u know, I sell tickets in black over here..
 
 2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled  shoes steps on your feet...
 Stupid  Question:-
 Sorry, did that hurt?
 Answer:-
 No, not at all, I'm on  local anesthesia.....why don't you try again.
 
 3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...
 Stupid Question:-
 Why, why  him, of all people.
 Answer:-
 Why? Would it rather have been you?
 
 4. At a restaurant: When you ask the waiter
 Stupid Question:-
 Is ! the "Butter  Paneer Masala" dish good??
 Answer:-
 No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly  also spit in it.
 
 5. At a family get-together: When some distant aunt meets  you after years...
 Stupid Question:-
 Munna, Chickoo, you've become so big.
 Answer:-
 Well you  haven't particularly shrunk yourself.
 
 6. When a friend announces her wedding, and you ask...
 Stupid Question:-
 Is the  guy you're marrying good?
 Answer:-
 No,he's a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just  the money.
 
 7. When you get woken up at midnight by a phone call...
 Stupid Question:-
 Sorry.  were you sleeping?
 Answer:-
 No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping....you  dumb witted moron.
 
 8. When you see a friend/colleague with evidently shorter  hair...
 Stupid Question:-
 Hey have you had a haircut?
 Answer:-
 No, its autumn and I'm  shedding......
 
 9. At the dentist when he's sticking pointed objects in  your mouth...
 Stupid Question:-
 Tell me if it hurts?
 Answer:-
 No it wont. It will just  bleed.
 
 10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...
 Stupid Question:-
 Oh, so  you smoke.
 Answer:-
 Gosh,  it's a miracle .......it was a piece of chalk and now it's in flames!!!
 
 | 
 
3 comments:
Good one. Are u a blogger???
ha ha ha, add this one in ur stupid question list :)
11. When I walk out of the elevator, my neighbour asks," Aap aa gaye?"
AAAARGH
Answer: No I died on the way. This is my GHOST!
Funny eh!!
Post a Comment